EP:Semmekrot is gecertificeerd HEOS Dealer

EP:Semmekrot is dé HEOS specialist in de omgeving Hengevelde. EP:Semmekrot heeft diverse HEOS producten demonstratie klaar in de winkel staan. Altijd al HEOS willen ervaren? Kom dan naar EP:Semmekrot en ervaar HEOS! 

Wat is HEOS?

HEOS is een draadloos muzieksysteem waarmee u geniet van hoge kwaliteit audio. Zo kunt u in iedere kamer uw favoriete muziek afspelen, zonder dat ze in de kamer naast u daar last van hebben. Tevens kunt u ervoor kiezen om de speakers te koppelen en uw muziek in elke ruimte in uw huis af te spelen. Met de handige en gratis HEOS-app kunt u zeer eenvoudig al uw speakers en uw favoriete muziek draadloos bedienen en beheren.

....Elke ruimte verdient zijn eigen HEOS

Download de gratis HEOS-app en groepeer de speakers wanneer u een feestje geeft. Wilt u even ongestoord genieten van uw favoriete muziek, zonder dat iemand daar last van heeft? Ontkoppel dan de speakers speel uw muziek af op de door u gewenste speaker. 

Kom naar EP:Semmekrot!

Wilt u de speakers van HEOS helemaal zelf ervaren of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust naar onze winkel in Hengevelde.